Tisdag, hosthost

Alicia hostar hela tiden... Hon får hostmedicin så förhoppningsvis lägger det sig snart utan VAB dagar som följd... Men vi får se!

                                   

Usch och fy vilket väder vi har fått då. Snöoväder hela långa dagen bläää inte redan, det är ju bara november buhu. Så nu blir det en lång och jobbig period för oss brevbärare, tufft!

Fick ersättning från Valio idag, det var p g a den dåliga yoghurten. 60 kr i presentcheckar som jag kan köpa Valios produkter för. Dessutom ska jag ju få 200% av pengarna från Ica Maxi vilket är ca 26 kr. Kul att tjäna på att köpa dålig yoghurt haha

                                       

Försökte få tag på Alicias läkare idag men de svarade inte under telefontiden, talade in ett meddelande men de ringde inte upp... Vill ju veta dosen hon ska få, 1, 2, 3 eller 4 tabletter??
Det gick inte inatt i alla fall (kissade i sängen), kan kanske ta ett tag innan tabletterna hjälper, om de nu kommer hjälpa!?

Tänkte kolla på tågbiljetter till Malmö, troligen blir det ju att jag och barnen kommer ner vecka två nästa år. Då är det kanske bra att boka snart så vi får det billigt.

Nu ska jag surfa vidare, tävla och annat! ha en bra onsdag gott folk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0