Tisdagens upptåg

Bilen är nu fixad och det känns bra. Vi fick dessutom 1000 kr i rabatt för att F jobbar hos HÅJ. Så slutnotan hamnade på 5885 kr. Det betalade vi med mitt nya fina Audi Visa kort, räntefri avbetalning på 6 månader utan några kostnader alls =)
Vi får åka på efterkontroll någon av dagarna så den blir godkänd att köra ännu ett år. 

                                      

Vårt löneavtal är klart och det tog bara 3 månader och jag säger bara för parterna stod långt ifrån varandra för bara någon månad sedan. Vi kommer stå still i lön i 9 månader och den 1/6 - 2011 får vi vår löneökning och den ska tydligen vara bra enligt facket... Hmm vad det nu innebär. Hoppas på 1000 kr men vi får se.

En positiv sak är att vi kommer få skobidrag 2 ggr/år plus ett friskvårdspeng (pengar till gymkort) 1 gång/år. Längre föräldralön, lönetillägg för skyddsombud =) och högre ingångslön. 16094 kr kommer den vara på och efter 2 år har man 19100 kr.
Även vikarierna ska få tryggare på jobbet då de nu för första gången får vara med på våra kollektivavtalsvillkor!! Äntligen säger jag bara, alla dessa vikarier som kämpar varje dag hos oss, vet aldrig när de ska börja/sluta m.m. Det var på tiden!!
Är förvånad att de lyckats få till ett så bra avtal men det är ju bra för oss!

                                  

Dey tråkiga är att vårt hyresbolag vill höja hyrorna med 2,7% nästa år... Men det positiva är att Hyresgästföreningen ska granska varför de vill höja så mycket och förhandla ner det om det går.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0