Utvecklingssamtalet

Jo, Alicia sade till mig gång på gång att hon också skulle med på utvecklingssamtalet men jag sade nej "Det är bara för föräldrarna"...

Men väl där så frågade fröken efter Alicia. Och hon var hemma hos en kompis. Hon skulle varit med... Jag hade fel *ähum* Men vi pratade ändå och sedan gick jag igenom med Alicia vad fröken sagt, alla omdömen m.m. På måndag ska hon prata med Alicia om hennes mål m.m.

                                                

Allt var bra med Alicia. Hon är på den nivån man ska vara vid denna tidpunkt. Kunna skriva enstaka ord, meningar, läsa och tyda ord, meningar, räkna 0-10 m.m.
Det enda som är problemet är hennes självförtroende, och detta har varit hennes problem i många år. Hon ställer så höga krav på sig själv, när det gäller allt. Och när det inte blir bra, enligt henne själv så blir hon uppriven, ledsen, arg m.m.

Vi försöker berömma henne för fullt för hon är så duktig på så många saker. Sjunga, dansa, rita, simma, engelska. Vi ska försöka jobba på det, jag tycker det blivit lite bättre i alla fall, det senaste året.

Imorgon är det fredag, otroligt supernice! Jag bloggar troligen inte imorgon för då är det mys med familjen framför Idol och Cirkus Möller.

I helgen ska vi troligen till http://www.kungstradgarden.se/web/sos.aspx 

En gratiskonsert som hålls i Kungsträdgården, till stöd för SOS barnbyar så hålls det gratiskonsert med bl.a. Darin, Alcazar m.fl. Ska bli kul!

Ha en underbar fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0