Lördag, skor, frys och kyl

Hej på er!

Igår kollade vi på en thriller/skräckis men det var en sådan b-film... "my little eye". Riktigt kass om jag får säga det. Bradley Cooper var med en sväng men det gjorde den inte bättre...

Idag stack jag, Ali och Emma till Skopunkten för att leta skor. Vi hittade 4 par skor åt Alicia, ett par fodrade stövlar, ett par innegympaskor, ett par vinterstövlar och ett par höstskor som liknar Conversemodellen. Mycket nöjda blev vi!
Jag hittade ett par fodrade stövlar åt Henry också och så köpte jag ett par sandaler åt mig att ha på jobbet och Emma hittade ett par fina skor.


Alicias vinterstövlar.

Allting blev drygt 1000kr, för 7 par skor. Bra pris. Vi fick drygt 300 kr i rabatt.

Så nu är barnen redo för ännu en vinter =)
Men jag är inte det, i alla fall inte mentalt buhuIdag har jag varit duktig och frostat av frysen och rengjort kylen. Skönt när det väl är gjort men segt att komma igång. På helgen vill jag ju bara slappa och ha kul men vissa tråkiga men nödvändiga saker måste ju tyvärr göras...

Vår tvättmaskin stannade 2 ggr idag, det var precis som inte den fick el, kanske glapp i elsladden? Vi fick igång den igen efter lite lirkande med knapp och sladdar och nu har jag tvättat 2 maskiner utan problem... Hmm, elektriska saker är bra men jobbiga...

Såg ni Idol igårkväll, kändes som det är helt rätt gäng som blev utvalda och har flera favoriter redan. Spännande Idolhöst!

Nu ska vi väl börja laga lite mat men egentligen pallar vi inte...

Ha en fortsatt härlig lördag


Kommentarer
Postat av: Ingela

Visst är det mycket spännande idol! Jag tänkte sist att jag skulle ge en röst till alla som var duktiga i fredagens program och det slutade med att jag röstade på alla utom två! Så det är helt klart rätt personer som är vidare!Ang tvättmaskinen så kan det kanske vara fördelningen av tvätt? Det ska ligga "jämt" runt om i maskinen för annars blir det fel tyngdpunkt vid centrifugeringen. Vid vilket moment har den stannat?

2010-10-04 @ 11:31:18
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

INgela: Jag hörde att man kan rösta på nätet, smart ju, ska göra det på fredag.

Den stannade mitt i tvätten, när den var full av vatten. Men jag har nu tvättat typ 5 maskiner efter det och då stannde den inte.

2010-10-04 @ 17:02:24
URL: http://chetti.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0