Deppigt värre...

Försökte hålla mig vaken under valvakan men somnade vid 22.30... Visste i princip redan då att det var kört för rödgröna. Mycket riktigt, kollade på nyheterna imorse och till min stora sorg så står alliansen kvar och med Reinfeldt i spetsen.
Lite positivt är det att ev MP kommer med på ett hörn om de nu är öppna för samarbete med alliansen, allt för att hålla sverigedemokraterna ute.
Jag är dock glad att MP är sveriges tredje största parti, fantastiskt!

Jag tycker det är så tråkigt när svenska folket har blivit så förvridna. Visst vi som arbetar har mer i plånboken nu men alla andra som inte har ett arbete straffas för detta genom hög skatt. De sjuka straffas för att de är sjuka, tvingas sägas upp på sitt jobb för att söka annat jobb, ibland långt hemifrån, bara för att vara värdig i detta samhälle. För enligt alliansen är man bara värd något om man jobbar, tillför något i samhället. Även arbetslösa tvingas flytta för att jobba, varför ser de inte individuellt på varje fall?
Här finns det ingen plats för sjukdom, arbetslösa eller pensionärer...

Folk har blivit förvrängda av Reinfeldt, de hör saker som inte vi rödgröna hör, ser saker som inte vi rödgröna ser, förstår det inte! Jaja, upp till bevis.

Önskar verkligen att varken jag eller någon jag känner blir långtidssjuk eller arbetslös.

Tänkte också på det igår, varför pratar ingen om att alliansen faktiskt består av fyra partier och rödgröna bara tre, lite orättvis fördelning, eller?

Nu ska jag gå och sörja, nu är Sverige verkligen borgerligt, (republikanskt) ett miniamerika, de lyckades

Kommentarer
Postat av: annazeta

Upp med hakan, Sverige är långt ifrån ett miniamerika, Jag har ju bott lite här o där i europa så jag har att jämföra med. Tycker du ska komma hit och se hur de fattiga och rbetslösa har det här så kanske du får dig en tankeställare om att det nte är sååå hopplöst i sverige i alla fall. kram på er hoppas Henry mår bättre snart

2010-09-20 @ 15:52:56
Postat av: Kerstin

annazeta: Tack! Sverige är fantastiskt men själva synen på varandra har förändrats. Kram

2010-09-21 @ 10:06:12
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0