Lördagens bestyr



Imorse gick jag igenom barnens vinterkläder från ifjol och vissa saker kan de använda även i år. Men en hel del måste köpas så det blir nu i september som jag beställer och köper nya vinterkläder/skor. Gäller att vara ute i god tid!
Imorgon ska jag sätta in annonser på Tradera, sälja lite skor och vinterkläder och hoppas få bra slantar.

Sedan åkte jag själv till SKHLM och strosade runt. Hade med mig 100 kr bonuscheck på H&M och mitt presentkort på 200 kr på Åhléns. Nedan ser ni två av mina köp. Men jag köpte även nya örhängen och necessär.



Kofta, 199 kr på H&M

Grytvante av silikon, 39 kr på Åhléns

Det blev en kort stund inne på Myrorna också, hittade en fin brun kavaj för 85 kr som jag inte hann prova. Älskar att gå in där och fynda, gör det alldeles för sällan...

Sedan kom resten av familjen och hämtade mig. Vi stack till Heron City, åt lite och barnen lekte.


Nu är vi hemma igen, jag har gått igenom ekonomin och skrivit ner lite planer m.m. inför Nigeriaresan, inför 2011 m.m. Det ser bra ut, ljust ut och hoppas att det så förblir.
Vi har nu definitivt flyttat fram Nigeriaresan, vi åker troligen i mitten av juni och 3 veckor framåt. Felix är fortfarande velig med var han ska göra passet, ena dagen vill han göra det här i Europa, andra dagen i Nigeria. Han får bestämma sig snarast tycker jag!

                                           


Har läst igenom lite mer vad partierna vill i framtiden med sjuka, arbetslösa och liknande och jag lutar definitivt mot rödgröna. Det lutar starkt mot Miljöpartiet men det är ju några veckor kvar så vi får se =)
Har ni bestämt er än?

Ikväll blir det mer film. Troligen "the Expandables" och en annan, får se hur mycket jag får se innan jag somnar. I huvudet är jag pigg men min kropp är som en överkokt spagetti...

Trevlig lördagkväll


Kommentarer
Postat av: Ingela

Härligt att ekonomin känns stabil, en tyngd som kan släppa sitt tag om brösten då! =)

2010-09-05 @ 09:47:04
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Precis =)

2010-09-05 @ 22:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0