Måndag, Tradera, SD, duellen m.m.

Såg ni duellen mellan Sahlin och Reinfeldt igår? Jag tyckte båda framförde sina "löften" på ett bra sätt. Jag tyckte Sahlin var bra, hon kunde inte sagt sakerna bättre.

                                                    

Idag fick jag Sverigedemokraternas valpropagana i brevlådan. Jag öppnade och läste allt för att se vad de egentligen vill. Kanske fel bostadsområde att dela ut deras valpropaganda i?!
I stort lät det bra, men läser man mellan raderna så är det ganska tydligt vad de tycker om hur västerlänningar ska vara, islam, invandrare som vill stanna och bo här.

Dessutom motsäger de sig själva, på ena sidan stod det att de är för religionsfrihet medans det på andra sidan stod stoppa islamiseringen av Sverige. Exakt vad är islamiseringen av Sverige? Att folk har rätt att klä sig som de vill (t.ex. slöja) eller att folk får lov att gå till en helig byggnad (moskén) och utöva sin tro. Vad är islamisering?
Och vad menar de med religionsfrihet isåfall? Att det är ok att utöva sin tro om man är kristen men inget annat?
Stoppa ateismen isåfall, det är nog mer den som "förstör Sverige och svenskarna" än vad islam gör! (ironi?!)

Men som sagt vissa saker i deras valpropaganda är mycket bra. T.ex. de vill göra det bättre för pensionärerna, de vill ta krafftag mot brottsligheten.

Vad tycker ni om SD?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0