Tisdag och hemma och vabbar

Henry är mycket piggare och kunde sova hela natten utan större problem. Han har dock lite hosta kvar och är förkyld. Han kanske får gå på dagis imorgon, får avvakta lite till.

Vi har precis lämnat Alicia på skolan. Spelade lite Xbox360 med Henry men somnade i soffan... Så nu sitter jag här och gäspar istället, hösttrötthet.
Shit vad det är kallt om natten och på morgonen, hatar kyla, får mig på dåligt humör.

När jag säger att Sverige börjar bli ett miniamerika syftar jag främst på synen på arbetslösa och sjuka. Och hur klyftorna mellan de rika och fattiga ökar, och har ökat enormt sedan borgarna tog över makten.
Jag vet att det finns länder som är mycket värre mot de sjuka och arbetslösa än vad Sverige är, Sverige är i grund och botten fantastiskt! Men jag vet hur medmänskliga vi kan vara i Sverige om vi bara vill. Men nu känns det som alla tänker på sig själv, vad de själva kommer tjäna på att borgarna styr och liknande. De tänker inte på ideologin bakom borgarnas taktik at locka väljare.

Men Sverige kommer säkert funka bra även nu, även om sverigedemokraterna träder in i riksdagen och moderaterna har största makten.
Vad vi inte får glömma är att socialdemokraterna är fortfarande största partiet i Sverige! Inte mycket större än moderaterna men alla tiondelar räknas =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0