Filmfrossa...

Vad kan jag göra mer än att kolla på film när jag är sjuk?!"London Boulevard" är en brittisk film med Colin Farrell, Keira Knightley och Ray Winstone i huvudrollerna. Det handlar om en känd skådepelerska som anställer en fd. fängelsekund till att vara hennes livvakt. Man får se mycket av den undre världen i England, kriminalitet, droger, våld.
Den var bra tyckte jag, lite sorglig."Elephant white" är en actionrulle som utspelar sig i Thailand. En svart man blir lejd till att döda en massa hallickar. Han träffar en thailändsk flicka och en brittisk man som hjälper honom. Den brittiska mannen är egentligen amerikan men i filmen har han en brittisk accent, låter lite roligt.
Det är ingen superbra film, mycket skjutande och äkta actionrulle.


"Los ojos de Julia" är en spansk thriller. Den handlar om en blind kvinna som tar sitt liv men systern tror det är mord. Den är spännande och har allt vad en thriller ska innehålla. Sevärd

 

"Paul" är en komedi. Den handlar om en alien som vill hem. Två brittiska killar (bl.a. Simon Pegg) är i USA på semester för att kolla på alienturistställen m.m. De träffar på Paul, the alien och de vill hjälpa honom. Den är rolig och helt klart sevärd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0