Fredagkväll

Min lediga dag igår var intensiv och vi fick mycket gjort.

                                                         

Men hur det var på Migrationsverket är under all kritik. Massor av folk, först en enorm kö till infon där de i princip endast delade ut nummerlappar. Vi hade 40 nummer före oss... Efter 1,5 timme hade det gått 15 nummer, frustrationen bland folk var stor.
Vi gick tillbaka till infon och pratade med dem om att vi måste vara på sös på läkarbesök vid 13.30 och hon gick och pratade med folket bakom.

Hon fixade så att vi fick gå före alla andra, supersjyst. Men att tänka sig att dessa människor ska sitta där timme efter timme var helt sjukt. Kön var dubbelt så lång när vi gick...
Inget bra system på något sätt. De borde ha tidsbokning så att folk slipper sitta i timmar och vänta. Det var helt sinnesjukt!

Men F fick sitt svenska främlingspass. Det löjliga är att det står i det att han är nigeriansk medborgare men ändå måste han skaffa hemandspass för att söka svenskt medborgarskap för att bevisa att han är nigeriansk medborgare. Skumma regler.

                                                  

Sjukhusbesöket gick bra. De tog av gipset, stygnen och satte på ett nytt plastips som har lufthål så att det inte blir så instängt.

                                                    

Vi misstänker att Ali har fått mask i magen. Hon säger att det kliar i rumpan de senaste dagarna. Så nu har jag köpt dyra tabletter som hela familjen ska ta. Sedan ska allt tvättas, sängkläder, haddukar m.m. Henry hade det för några år sedan och det är ganska äckligt...

Kommentarer
Postat av: paula

har du inte tittat om hon har mask? det är ju inte bra att äta maskmedel om man inte har mask.

2011-04-16 @ 01:20:48
Postat av: Kerstin

paula: Hon har mask. Jag har kollat efter och det gjorde jag efter att det kliat intensivt i tre dagar i rad...

2011-04-17 @ 21:34:02
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0