Påskafton

Påskafton och två dagars ledighet till, låt tiden stå stilla!

Långfredagen spenderade vi först i en superfull mataffär, alla skulle visst handla igår. Sedan kom A och barnen över och så var vi ute och lekte i över tre timmar. Då ville jag hem men A och alla barnen stannade ute ett tag till.

På kvällen kollade vi på film



"The roomate" är en thriller om en tjej på ett universitet som får en rumskompis som är lite psyko. Jag tyckte den hade kunnat vara lite läskigare och råare, den var lite för lam för min smak =)

Idag har vi varit och shoppat nya vår/sommarjackor på Lindex åt barnen.
Det blev likadana modeller men en i rosa och en i blått. Jag hade en kupong på 30% så jag fick 90 kr i rabatt.
Nästa vecka ska vi gå på skojakt. Vill hitta flera par olika skor åt oss alla, kollar väl på HiSport och Skopunkten.

Nu när det är så varm och skönt väder så märker jag att jag inte har några kläder... Alla jeans är håliga och slitna och tröjorna är gamla och fula. Jag köper ju aldrig något åt mig själv typ. Dessutom så väger jag ju mer än jag egentligen vill så det är inte så roligt med kläder då.
Jag har i alla fall beställt två par shorts och två nya tröjor. Hoppas de sitter bra, lite riskabelt när man beställer från nätet.

Idag ska vi grilla, jag håller på att marinera kött nu som vi ska ha till grillspetten. Och så lite potatisklyftor, vitlöksbröd, grönsaker och sås. Mumsigt, hoppas elgrillen fungerar bra idag för den är lite mesig när det gäller värmen...

Ni får ha en fortsatt trevlig påsk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0