Påskledigheten lider mot sitt slut

Och det känns helt ok. Vi har haft en skön, avkopplande, god och trevlig påsk.


Det tråkiga är att F har gips så han har ju typ suttit inne hela tiden. Barnen har varit ute nästan varje dag och cyklat med kompisar. Det är så skönt att de har kompisar här på gården och gården bredvid. De ringer varandra och går ut och leker här ute bara, enkelt och bra för oss föräldrar.


Igår satt vi inne hela dagen, vi tog inte ens av oss våra pyjamasar... Vi tittade på tv, satt vid datorn och bara latade oss, så skönt var det! Visst har man lite dåligt samvete för det fina vädret men dessa latedagar är så bra för själen och kroppen =)


Jag såg en jättebra film i lördagskväll





"Biutiful" är en spansk film. Ett drama som berör och filmen var sorglig, hemsk och verklighetsförankrad. Den tar upp ämnet alkoholism, dödlig sjukdom, oron som barn kan ha av en otrygg hemmiljö, asylsökande, svartjobb m.m. Den är riktigt bra, rekommenderas!


Idag har vi kollat på flygresor, hotell m.m. inför resan till Tyskland. F måste ringa några samtal hit och dit för att ta reda på lite mer om saker men det börjar ju sannerligen dra ihop sig till resan dit. Spännande och vi ska även se det som en semester och göra turistsaker =)


Vi har haft riktigt fint väder här, med sommarvärme och det är helt underbart.


Ha en bra arbetsvecka allihopa


Kommentarer
Postat av: Ingela

Vill börja tacka för alla bra filmtips! =)



Härligt med ledighet i strålande sol, man mår som sagt mycket bättre i sinnet då. Kul att ni kan kombinera en nödvändig tysklandsresa med nöje!

2011-04-26 @ 08:26:15
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Varsågod =)

2011-04-27 @ 21:57:45
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0