Så var denna helgen också förbi

Och vad har vi egentligen gjort?

                                                 

I lördags tvättade jag massor av maskiner, allt blev tvättat som Alicia kan ha rört och liknande. Att ta masktabletterna gick bra men med Henry var det jobbigt. Det blev hot, fasthållning och lögner =) Vi sade att tabletten smälter i yoghurt men det gjorde den inte men han svalde all "yoghurt" på en gång så han fick ner sina tabletter.

Vi gick ut och plockade ris som vi påskpyntade. Nu har vi lite påskfint och häxan hänger på dörren, redo för avfärd.

                                          

Barnen har varit ute hela helgen i princip. De har cyklat och lekt med kompisar. Henry kom upp och sade "ta av stödhjulen, min kompis ska lära mig cykla med två hjul". Jag gick ner och hjälpte till och visst var det inga problem med det. Han cyklade iväg direkt och nu cyklar han som om han aldrig haft stödhjul. Sedan hjälpte jag Alicias kompis att cykla.

Roligt med så varmt och skönt väder och att barnen har så bra kompisar här på gården och närliggande gårdar. De har inte velat komma in alls, knappt ens för att äta.

                                            

Idag har jag ju jobbat extra i fyra timmar men det blev inte som vi tänkt för posten var väldigt sen, så sen att posten anlände 30 minuter efter att vi gått hem... Så vi gjorde de uppgifter vi kunde göra och kontoret är rent i alla fall =)
Efteråt var vi ute i det fina vädret.

Så nu var denna helg över. Ska nog in och deklarera nu så har vi det gjort. Jag får drygt 200 kr tillbaka och Felix får drygt 2000 kr.

Nu är det påsklov häruppe och Alicia ska få vara ledig hela veckan. Pappa F tyckte det och så kan hon leka med sina kompisar på gården. Henry får han se om han ska gå eller inte.

Jo, så var det med vår helg!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Vad härligt att han bara kunde cykla sådär! Det har också gått väldigt fort för våra killar att lära sig cykla - skönt! =)

2011-04-17 @ 21:55:41
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Skönt att vi har så duktiga killar =)

2011-04-19 @ 22:12:30
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0