Söndagen in da house

Igår hämtade vi hem pappa Felix och det är skönt att han är hemma. Men nu är det tre personer för mig att ta hand om =)

Han har ont men fick hem Citodon, alvedon och sprutor som han tar i magen för att undvika blodpropp. Han går med kryckor men det är jobbigt för honom just nu.

                                           

I papperna står det att han ska ha gips i 8 veckor men läkaren sade 10-11 veckor så vi får se hur länge det blir till slut. Infon både före och efter operationen har varit under all kritik. Han vet inte exakt vad de gjort för journalen består endast av latinska ord...
Han har knappt träffat någon läkare heller.

Han är i alla fall sjukskriven fram t o m 1/7 och sedan får vi se om det blir förlängt eller om han klarar av att börja arbeta då.

Främlingspasset är klart för upphämtning på fredag men vi får låta det ligga där i några veckor tills F är stark nog att åka och hämta det. Han måste ju bli körd dit så jag får väl ta ledigt en dag.
Vet någon om man kan ta ut någon ersättning från FK ifall ens make måste ha vård i hemmet eller liknande?

                                                      

Barnen ska få gå själva till dagis/skola. Dagiset ligger ju precis nedanför vårt hus så F kan se honom springa in på sin avdelning. Alicia tror jag klarar sig bra, hon kan slå följe med kompisar också. Hon har mobil också ifall det skulle bli problem.
Det hade varit skönt för dem att slippa gå upp så tidigt nu när F ändå är hemma.

Så om allt nu går bra och gipset är av till juni någongång så ska vi försöka åka till Tyskland under ledigheten i juni. Hoppas passet går smidigt så vi har det till juli i alla fall. Då blir det till att söka ledigt och boka resan, troligen september/oktober. =) Åh, hoppas det blir så!

Ni får ha en bra start på arbetsveckan


Kommentarer
Postat av: Ingela

Det är verkligen dåligt att inte få information om vad de gjort med honom! Högst anmärkningsvärt! Hade jag varit er så hade jag ringt dit imorgon och bett dem redovisa vad som är gjort och vad man kan förvänta sig för resultat! Prova att googla de latinska orden - det finns ju translate, värt att prova.Tyvärr vet jag inte det här med ersättning när make är sjuk, hör på jobbet!

2011-04-03 @ 19:48:32
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: paula

jag tycker som ingela att ni ska ringa och höra vad de har gjort. och resultatet

2011-04-04 @ 00:24:48
Postat av: Kerstin

Ingela: Han ska dit om någon vecka för röntgen och lägga om gipset så då får han förhoppningsvis bättre svar.paula: När han frågade personal dagen efter så förstod inte ens de anteckningarna,,,

2011-04-05 @ 15:44:37
URL: http://chetti.blogg.se/
Postat av: fia

Man måste väl kunna ta ut VAM (vård av make/maka) likväl som VAB? ;-)

Är det Nigeriaresa ni planerar i höst?

2011-04-05 @ 18:49:37
URL: http://levefriheten.blogg.se/
Postat av: Kerstin

fia: Ja, det hade varit toppen ju =) Ska gå in på Fk´s sida och läsa lite.Jo, Nigeriaresan har vi ju nu fått skjuta upp två ggr i år. Men om allt går väl och hans nigerianska pass blir klart i sommar så åker vi så fort som möjligt ev. september-oktober. HOPPAS

2011-04-07 @ 16:04:36
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0