Torsdag, sjukdag nummer 4...

Jag vaknade igårmorse av en enorm kramp i övre delen av magen. Cyklade ändå till jobb i tron att det skulle släppa men det gjorde det inte alls. Efter en kvart så cyklade jag hem.

                                         

Väl hemma lade jag mig och sov i några timmar. När jag väl vaknade så var krampen borta men det högg, stack, bubblade och krampade runt i magen.
Jag gick och handlade Proviva som jag drack en hel liter av. Jag tror att jag varit matförgiftad, att någon dum bakterie smugit sig ner i min mage...

Idag är magen mycket bättre, jag kan inte säga 100% bra men mycket bättre.
Imorgon ska jag jobba och förhoppningsvis går det bra. Sedan ska vi ha afterwork med god mat, dricka och karaoke.
Ska bli kul att komma ut och skratta lite =)

Jag har inte sett någon film alls dessa två dagar utan bara kollat på tv, Big Brother kan ju vara ganska underhållande trots allt. Och alla komediserier m.m.

                                

Nästa torsdag ska F till återbesök på sjukhuset hos en sjuksyster så jag ska ta ledigt för att köra honom dit och plus en massa andra ärenden som han måste göra.
Sedan så fick vi brev att gipset ska av 23/5 och sedan röntgas och sedan träffa läkaren igen. Men F själv motstrider detta och säger att han ska få ett nytt gips nästa vecka och sedan ska det gipset sitta längre än vad de skrivit?!
Jag har ingen aning så vi får se vad de säger på torsdag.

Jag är glad om gipset åker av 23/5 och att han då kan träna foten i några veckor så att vi sedan kan åka till Tyskland som planerat. Men som sagt vi får la se.

                                              

Sedan så har jag varit för positiv med alla lediga dagar i vår/sommar/höst. Så nu ska jag dra ner på dagarna och planera om. Tyvärr har jag ju bara 25 semesterdagar så jag får fylla ut vissa veckor/dagar med lägsta garantidagar som är värda 60kr/dag innan skatt, jippie.
Det kanske blir så att jag drar ner ännu mer på de lediga dagarna i sommar, vi får se om det är möjligt ens för semesterplaneringen på jobbet är ju i full gång typ.

Men det är viktigt att barnen får vara lediga minst 4 veckor i sommar tycker jag. Sedan så är vi ju troligen lediga 3 veckor i höst också ju. Det kostar ju =)
I-landsproblem, eller?!

Ni får ha en härlig fredag! Själv ska jag försöka ha det med lite pary party

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0