Onsdagsinlägg

Hejhej!

Jag mår mycket bättre nu och det är skönt! Pencillinen hjälpte direkt.

Annars är jag trött i kropp och knopp, en tuff vecka på jobb med mycket post vilket gör att vi slutar sent. Försöker vila efter jobb men eftersom det är jag som hämtar, lagar mat och lägger barnen så är det fullt upp efter jobb också. F jobbar fram till 19.30 och har sedan träning två ggr i veckan och match minst en gång i veckan. 

                                                   

Måste berätta om en sak som F gjorde igår, F i ett nötskal. Han skulle köpa mjölk och när han kommer hem ser han att förpackningarna ser lite annorlunda ut och att de var lite dyrare än vanligt. Då har han köpt en laktosfri och två ekologiska... De smakar annorlunda men de måste ju drickas upp =)

Två dagar till helgen och denna helg lär det bli full rulle med handlande och bakande inför Alicias kalas på söndag. Vi har bjudit ca 20 barn men vi får se hur många som kommer. Lite plats men vi får placera ut dem i kök, på balkong och i vardagsrum.

Ni får ha en fortsatt härlig arbetsvecka!!

Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att Du mår bättre. Det var roligt med mjölken! Ekologiskt skall man ju helst handla även om det är dyrare och laktosfritt gör ju ingen skada även om det är onödigt för oss vanliga friska. Gick Felix i tankar och drömde sig bort?

2011-08-17 @ 23:02:21
Postat av: Ingela

Haha, vimsiga Felix!

2011-08-18 @ 09:24:28
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Mamma och Ingela: =)

2011-08-19 @ 19:06:06
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0