Nyårsafton

Tågresan hem idag gick bra men ca en timme innan vi var framme så satte barnen igång på sitt sedvanliga sätt.

De bråkade, slogs och tjafsade och det blev högre och högre. Jag pratade med dem, blev arg på dem, folk hyssjade, stirrade m.m. men inget hjälpte. Jag tog Alicia lätt i armen och då skrek hon att jag var en barnmisshandlare m.m. Hur hemsk familj hon har och att hon hellre vill bo i en annan familj m.m. Det gamla vanliga snacket...

Jag blir så ledsen på dem och varför de inte kan hålla sams. Inte ens ute bland folk kan de uppföra sig och jag skäma och blir ledsen. Funderar på att kontakta någon expert som kan hjäpa mig med hur jag ska hantera dem när de sätter igång såhär. Det är så himla jobbigt att de inte bara kan låta varandra vara utan ständigt måste retas, härmas, provocera, puttas, sparkas, slåss m.m.

Märk väl att det är mest Henry som är på Alicia. Men Alicia är den där som alltid måste rätta honom om han säger fel m.m. vilket då får honom att bli arg.

Nu är vi hemma i alla fall. Jag har packat upp, gått igenom posten och F är nu iväg för att handla nyårsmaten vilket blir takeaway, kinamat såklart.

Alicia ska på någon speciell undersökning i februari angående njurarna. Det låter inte så trevligt och vi kommer vara där hela dagen i princip. De ska spruta in ett lätt radioaktivt ämne i ena venen och sedan göra en scintigrafi av njurarna. De ska undersöka hur hennes njurar fungerar.

Jag har även hunnit göra en beställning hos Jotex då de nu har rea och jag fick påslakansset till bra pris. =)

Ni får alla ha en härlig nyårsafton! Hoppas 2012 blir bättre än 2011!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0