Onsdag-torsdag

Hejhej!

                                                    

Vi har fått en lapp från Henrys fröken om att hon vill ha samtal med oss om Henry. Vi ska prata om Henry och hur vi ska göra för att han ska ha det bra som möjligt...

Det känns lite sådär faktiskt. Jag trodde det gick bra i skolan. Jag vet att han gråter och bråkar ibland men inte så mycket mer.

Vi har ju två problem med Henry. Han somnar inte om kvällarna, vi börjar så sakteliga redan vid 19.00 med kvällsmat, tandborstning, nedvarvning men oftast somnar han inte förrän 22.00-23.00... Vi vet inte vad vi ska göra?! =( Han ligger och gråter, kommer upp från sängen m.m.
Så han är såklart jättetrött på morgonen och jättebråkig.

Sedan så äter han ingenting. Att få i honom frukost är jättesvårt, oftast blir det några skedar yoghurt, några tuggor på en macka. Till lunchen i skolan har de svårt att få honom att äta och till middag äter han i princip bara korv med bröd. Vi försöker att inte tvinga honom men han är ju smal som en pinne och behöver ju mat.

Jag känner mig så ledsen och uppgiven. Vet inte vad vi ska göra med vår unge herre?!

                                   

Det gick bra hos läkaren för Alicia. Hon tog blodprov i armen men tyvärr så fick de inget morgonurin för hon kissade såklart på toaletten och inte i muggen hon fick i handen på morgonen... Men efter att ha druckit en massa vatten så fick de henne att kissa på kliniken.
Så nu får vi bara vänta på provsvaren och på kallelsen på nytt ultraljud.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0