Semester

Yes, nu har jag äntligen semester. 10 hela dagar är vi lediga från jobb och fritids. Det behövdes verkligen. Men med Malmöresa, jul och två barn så blir det ju fullt upp ändå men av roliga saker =)

Om 1 dag är det Julafton och vi ska troligen fira med vänner. F vill ha kalkon och jag vill ha vanligt ugnsstekt kött (inte skinka) så det blir ett julbord fyllt av lite olika saker.
Och om 2 dagar åker vi till Malmö vilket ska bli kul såklart =)

Renoveringen av lägenheten är nu klar och det är bra att det är över. Nu kan vi börja sätta tillbaka saker, slänga bort saker som vi inte vill ha och göra iordning. Det får bli imorgon som vi sätter igång med det. F ska ju jobba men jag och barnen kan plocka och pilla bland alla saker.

Även julmaten ska handlas imorgon. Och jag vet att det är löning och affären kommer vara fylld av människor. Därför kommer jag åka sent på kvällen, efter 19.00 och hoppas på att det är lugnare då...

Igår hade vi ju julfrukost och byte av julklappar



Jag fick två tvålar. Sådana där som luktar starkt men gott.

Sedan ikväll var vi över hos A och barnen. Där bytte vi julklappar. Alicia fick en väska med Little Pet shops så hon var överlycklig. Henry fick en pall/förvaring med Blixten McQueen. Jag själv fick ett lyxigare glasögonfodral



Jag är helt slut och imorgon ska vi ta en lång sovmorgon innan städandet börjar. Känns så kul att vi har fått så fint hemma nu och så har det ju blivit storstädat på samma gång bakom alla möbler, under mattor m.m. =)
Nu är ju det jobbiga att sätta tillbaka saker, välja vad som ska kasseras, köpa lite nytt blir det ju också för det är ju alltid roligt.

Ni får ha en härlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Anna u

vad roligt att det var uppskattat med julklapparna....

hur mår Ali nu?



imorgon bittig ska jag till doktorn med wallace för han säger han har ont på/i örat.. vill få detta kollat idag var det omöjligt ingen tid ng stans



hör av oss imorgon kram

2011-12-23 @ 19:52:43
Postat av: Kerstin

Anna U: Alicia mår bara bra. Skönt att allt var bra med Wallace



Kram och gott nytt år

2011-12-31 @ 19:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0