Torsdagens eskapader

Lata dagar har vi haft hela veckan. Men vi tränade med Jilian Michaels igår (Biggest looser) och det känns i kroppen idag... Det känns bra men vågen visar ändå negativa siffror :(
Men på måndag när vardagen drar igång så blir det lättare att äta rätt och på regelbundna tider.

Igår gick vi på bio hela familjen och såg:

 



"Megamind" en barnfilm om det goda mot det onda. Den var helt ok
.

Jag rekommenderar verkligen Kinect. Otroligt roligt och vad man än spelar så är man igång och "tränar". En mycket bra sak för alla stillasittande barn och ungdomar.

Usch två dagar till jobb. Vill vara ledig, alltid. Men men det är skönt att vara tillbaka till vanliga livet samtidigt. Hmm delade känslor...

Barnen bråkar hela tiden, hela dagarna. Vi blir så trötta i huvudet av att höra detta eviga bråkande. Henry är på Alicia hela tiden, vill ta hennes saker/förstöra.
Bråk, skrik, gråt, "h*n gjorde det/h*n sade det/mamma/pappa/dumskalle/h*n slog mig" är ett mantra mina barn tycks ha....

Ni får ha en fortsatt trevlig fredagkväll! Och en skön lördag då jag har min datorfria dag imorgon =)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Fy f-n för bråkiga barn, jag får krupp på mina också dagligen, särskilt minstingen som har sexårstrots och är snutig! Kiv o bråk, men de vill bråka med varandra! Gud nåde dem om de förstör semestern!



Provade kinect hos Bardskär, fy vad roligt! Hade vi haft xbox360 (som vi gav bort till Kevin...) så hade jag direkt sprungit ner till affären och köpt ett! =)

2011-01-09 @ 00:24:45
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Ja och du har tre stycken som kan bråka med varandra. Jobbigt!



Visst är Kinect roligt och så tränar man ju på samma gång. Hoppas ni kan hitta någon XBox 360 billigt på nätet så kan ni köpa det. Eller få tillbaka Xboxen från Kevin om han inte vill ha det längre?!

2011-01-09 @ 16:04:50
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0