Söndagkväll och solen strålar utanför

Vi har haft en fin, solig och varm helg. Precis som det ska vara på sommaren.

Igår stack jag själv till ett köpcentrum och skulle leta kläder. Usch var överallt, provade allt men ingenting passar. Åh, jävla degiga mage som förstör allt!!

Hittade dock en jeansjacka som var i nyskick för 75kr inne på Myrorna, vilket fynd! Sedan köpte jag en ny handväska på Åhlens för mitt presentkort som jag fick på min födelsedag.

                                               

På kvällen gick jag och barnen över till min vän R och där gjorde vi god mat tillsammans. Vi pratade och barnen lekte mycket. Sedan skulle några dra till stan och gå ut någonstans. Men jag orkar helt enkelt inte längre. Jag tycker inte ens det är kul att gå ut på det sättet. Men hemmafester brukar vara kul!

Jag fick två vackra blombuketter, handdukar och en annan fin blomma som present eftersom jag fyllde år förra helgen =)

Idag har jag bara slappat, t o m sovit haha. Barnen har dock varit ute och lekt själva i omgångar. Skönt att de kan sysselsätta sig själva och leka med kompisar.


                                                

Ja, nu är det en ny vecka i antågande. Och imorgon börjar unge herr Henry fritids, min stora kille =) Han ska få gå några timmar här och där dessa två veckor då F fortfarande är sjukskriven.
F börjar jobba 14/8 igen och han känner själv att det är mycket bättre med foten och att han troligen klarar av jobbet, skönt!

Ni får han härlig jobbvecka vi som jobbar! Och njut av er semester ni som har semester!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Kom igen, nu tar vi några kilo innan Maxs fest! =) Har avverkat en vecka nu - bara 51 en kvar ;)

2011-08-01 @ 09:06:49
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: biggest looser

Hej jag har startat en biggest looser tävling. Där alla deltagare lägger 500 kr och så väger man in sig och tre månader senare väger man ut sig och den som har gått ner mest i procent vinner alla pengarna. Kanske något som du skulle kunna starta. Jag hörde mig för och fick med 6 stycken som kämpar med vikten och vi har träffats en gång i månaden och vägt oss. Då la alla 50 kr och den som under den månaden gått ner mest i procent vann dessa pengar som en liten bonus. Lycka till

2011-08-02 @ 00:48:13
Postat av: Kerstin

Ingela: Ja, det gäller att se det positiva! :)



biggest looser: Låter som en rolig tävling, kanske vore ngot att testa. Tack för tipset!

2011-08-02 @ 18:04:37
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0