Det var sant


                                          

F åkte till ambassaden och träffade immigration officers från Nigeria som hade med sig en portabel "epassportmaskin". Med den togs fingeravtryck, signatur samt foto.

Det kostade endast 800kr och han behövde inte visa upp något dokument alls. Vilket känns ganska hårt då det tagit tid och pengar att fixa alla dokument inför resan till Tyskland.

Vi vet dock inte hur lång tid det kommer att ta innan passet är klart men jag räknar med att det tar ett tag. Passet kommer att kunna hämtas upp på ambassaden här i STHLM.

Det är så otroligt och känns sjukt skönt att det gick så smidigt och snabbt. Jag vågar knappt tro det förrän passet är i vår hand.

Vi ska nu försöka avboka/omboka vår resa och försöka åka till Zürich, Schweiz där F´s bror med familj bor och hälsa på dem istället. Vi får se om det går. Annars åker vi till Tyskland och avnjuter några härliga dagar där.

                                          

Så nu kan vi börja planera för Nigeriaresan på riktigt eller? Ska kolla infon på svenska ambassaden i Nigerias hemsida om det har skett några ändringar.

Jag vill och förhoppningsvis så blir det en resa i november/december kanske tidigare??

Imorgon så är det skolavslutning för Alicia och sedan blir det stranden om det är varmt och inte så blåsigt som idag =(

Ha en skön tisdag-onsdag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0