Helt sjukt om det är sant

F är just nu på nigerianska ambassaden inne i stan för att ansöka om pass/lämna infomarion för att göra pass. Ni hörde rätt!

I helgen fick vi reda på av en vän att det kommer folk från "nigerian immigration office" till Sverige för att ta uppgifter från alla nigerianer i Norden som vill ha pass. Vi trodde inte på detta då vi ringt och varit där  antal ggr i vår, senast förra veckan för att hämta upp dokumentet som var nödvändigt för att kunna göra passet i Tyskland.

Vi läste på ambassadens hemsida och där skrev de samma sak som vi hörde av vår vän men inget datum eller något. Så F ringde dit och ojsan de är visst där idag och imorgon...
Hon som svarade i telefonen kom t o m  ihåg F från förra veckan och sade liksom att det var ju dumt att det blivit såhär och hon ville ringa honom men hade inte hans nummer.

Passfoto och 800kr vad allt som krävdes. De tar sedan infon till ambassaden i England, gör passen och sedan skickas de väl antagligen hit.

Helt sjukt dålig info av alla som jobbar med detta och de som jobbar på ambassaderna. Man tror inte det är sant! F säger gång på gång att det är såhär det funkar när det gäller nigerianer, att man inte kan lita på dem m.m. Men detta är ju en ambassad med utbildad personal och de har alltså ingen framförhållning och fruktansvärt dålig med att informera.

Nästan ingen vet om detta och tänk så många som bor i Norden som kanske vill ha pass men eftersom infon varit så dålig inte kan hinna göra det nu idag/imorgon.

Vi får se hur det går idag! Annars så har vi ju Tyskland som vi ändå tänker åka till. Barnen ser framemot det och lite semester får vi väl unna oss =)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Helt otroligt! Detta informationssamhälle har många brister med.... hoppas allt verkligen fixar sig på det här sättet nu då! Kram

2011-06-13 @ 14:10:51
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Visst brister infon här i Sverige, ibland är det riktigt dåligt här med!

Vi hoppas att det fixar sig! Kram

2011-06-13 @ 19:11:08
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0