Lördag-söndag

Igår så rensade jag igenom barnens leksaker, slängde en hel del, ställde in en hel del i förrådet och nu är det snyggt och ordning på hyllorna. Det brukar hålla några dagar innan allt är ett kaos igen...
Alicia är väldigt kreativ och fantasifull och hennes saker ligger överallt och i princip alla rum. Vi försöker begränsa det =)

Senare kom A och barnen över så barnen fick leka lite. På kvällen blev det dans till Michael Jackson "The experience" som vi har till XBox kinect, roligt!Idag var det så dags för VIP dagen på Gröna Lund för oss som vunnit åkband/entre. Det tråkiga var vädret, hällande regn hela dagen... Vi var där ca 4 timmar och gav sedan upp. Det positiva var att vi hann åka en hel del för att det var ganska lite folk och inga köer.

Nu är vi hemma, trötta och glada.

Min första lediga vecka är till ända och nu börjar semestervecka 2.
Denna vecka så ska vi träffa gamla vänner, boka Skåneresa, växla pengar, packa för Tysklandresa, flyga till Tyskland på onsdagmorgon och stanna där resten av veckan.
Jag måste kolla upp lite sevärdheter som vi måste gå till. Karta över Berlin köper vi nog på plats och tunnelbanesystemet, pendeltåg och allt som finns där måste vi kolla mer på plats. Har kollat upp på kollektivtrafikens hemsida vägen från flygplats till hotell i alla fall.
Just det Midsommar firar vi i Berlin i år, alltså inte så mycket firande på traditionellt sätt =)

Hoppas ni får en trevlig vecka vare sig ni jobbar eller har semester!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Hoppas ni får en underbar tur till Tyskland! Spännande för barnen! =)

2011-06-20 @ 08:16:19
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Hoppas vi med och visst är det spännande =)

2011-06-21 @ 15:47:19
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0