Torsdagsinlägg

Första vill jag ropa HIPP HIPP HURRA på Wallace 6-årsdag! Grattis gubben och vi ses kanske i helgen??Anna U får vi också gratta för hon fyllde år igår, hela 32 år *hjälp*

                                        

Idag så var det terminsavslutning i Alicias klass så vi spelade brännboll, föräldrar mot barn och sedan hade vi picknick. Det var roligt och helt underbart väder har vi ju också.

En arbetsdag kvar, smaka på de orden. Men usch vad tiden kommer gå snabbt och vips är jag tillbaka på jobb igen =(
Men men tur att jag älskar mitt jobb hehe *NOT*

                                               

Yes, nu har vi fått hem "Letter of introduction" från nigerianska ambassaden här i STHLM. Skönt att det är klart och dessutom var det gratis "kors i taket"
Nu ska vi bara träffa F´s kompis en dag så han kan fylla i dokument och kopiera lite saker m.m. och sedan är alles klar eller?
Vi ska ringa ambassaden i Tyskland nästa vecka och säkerställa att vi verkligen har allt som krävs så att vi sedan kan pusta ut =)

Jag börjar bli sugen på att åka till Nigeria ändå i höst. Hoppas det känns tryggare då och troligen stannar vi kanske bara två veckor. Då kanske F tycker det är okej??

Ni får ha en jätteskön fredag!!


Kommentarer
Postat av: fia

Kan ni inte åka till exempelvis Abuja som är lugnare så får din makes familj komma dit och träffa er, då möts ni lite halvvägs.

Annars enligt vad jag har hört behöver ni inte oroa er speciellt för att oljearbetare blir kidnappade då de är just oljearbetare som blir det och det är inte ni. I Nigeria brukar folk skämta om att om man blir kidnappad så får man mat i alla fall ;-) Nej men skämt åsido klart man ska vara försiktigare i Nigeria än i Sverige men vad jag har sett så är det generellt inte ett land som är så oroligt att man inte kan åka dit.

2011-06-10 @ 09:46:18
URL: http://levefriheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0