Tisdag-onsdag

                                           

Våren är den här eller inte?

Vi har minusgrader av och till, solen är framme men det är kallt, fåglarna kvittrar, snödrivorna ligger kvar och gäckar, på vissa gångbanor ligger isen tjock och är riktigt jävlig.
Vill bara ha en vecka med plus dygnet runt så att allt bara smälter bort.

Vill ju börja cykla till jobbet så jag slipper denna morgonstress och mitt joggingpass till jobbet.

Jaja, våren är verkligen i knutarna, så det är bara att vänta lite till.

                                                 

Usch vad jag hade besvär av svanskotan inatt och hela dagen idag. Jag vaknade flera ggr på natten av att jag hade ont. Var ändå på jobb och kämpade på, men jag gick lite roligt då jag inte kunde gå ordentligt. Det känns som när man har ramlat och slagit i svanskotan men jag har inte ramlat och jag har inte tränat alls de senaste dagarna. Vad kan det bero på?

Är det inte det ena besväret så är det det andra *trött*

Idag har jag syndat, åt en stor bit butterkaka som chefen hade ställt fram men jag är glad att den inte ledde till något frosseri av omänskliga slag. Jag kämpar vidare!

Ni får ha en jättehärlig torsdag

Kommentarer
Postat av: Ingela

Tror inte det är svanskotan, för den ligger inbäddad i stussen högt upp på ändan och för att du ska få ont där så måste du ha fallit hårt baklänges (vilket jag gjorde en gång med rollerblades, ajajaj länge länge). Jag tror du fått ischias. Tyvärr kan man inte göra något (har det själv till o från) utan bara vara som vanligt och ändra position vid obehag. Det går över av sig själv men tar tid. Man kan motionera som vanligt.

2011-03-17 @ 08:55:49
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Det gick över på en dag och nu känns det inte alls längre, skönt!

Jag har också slagit i den en gång när jag var liten så därför vet jag att det var svanskotan. Den kan bli öm om man varit hård i magen =)

2011-03-18 @ 20:30:27
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0