Helgen är så välkommen så

Och jag mår faktiskt helt ok igen, lite småförkyld men inte så farligt.

Har sett en del filmer i veckan men de vart inget bra så jag länkar inte =) Jag har några fler på G och hoppas de är bättre.

                                     

Idag åkte jag och barnen för att shoppa lite. Jag ville inte ha med Henry men han bönade och bad och skulle vara snäll. Nej, aldrig mer att han får följa med. Han plockar, pillar, drar, låter, bråkar med Alicia och ville typ hem hela tiden. Och så blir han akut kissnödig, surg, arg m.m.
Folk tittar på oss hela tiden. På mig som skäller och blir arg hela tiden och på de bråkiga barnen, skämmigt och pinsamt...

Jag köpte i alla fall jobbarskor, Röd/vita adidas på Intersport som kostade 690kr men vi får ju skobidrag för 910kr/6:e månad så det blev ju gratis.

Sedan köpte jag ett par svarta vuxen solglasögon till Alicia. Hon ville bara ha vita eller svarta och absolut inte de som finns för barn! Jag hade en check på 50kr så de kostade bara 20 kr, gött.

Sedan blev det en tur in på Myrorna där vi hittade två kjolar åt Alicia och två tröjor och allt det gick på 190kr. Fyra plagg för 190 kr, me like! =)
Sedan gjorde jag ett tafatt försök för att hitta någon jeansjacka, skinnjacka eller någon tunn jacka att ha nu på sommaren men då var barnen så igång att det blev för mycket. Så det blev hemgång då. Jag får åka dit själv nästa vecka och kolla ordentligt.

Det blev en sväng förbi en affär för att handla lördagsgodis trots att jag var arg.
Nu ska jag sitta här vi datorn lite och sedan blir det filmkväll.

Imorgon ska vi planera och samla ihop de dokument som behövs för resan.

Ha en fortsatt härlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0