Helgens rullar



"Unknown" med bl.a. Liam Neeson. Det är en spännande thriller som är helt klart sevärd. Huvudrollsinnehavaren är med i en olycka och efteråt så minns han bara vissa bitar av sitt liv. Problemet är att hans fru, hans vänner m.m. känner inte igen honom eller gör dem?
Spännande och bra



"Scream 4" är fjärde uppföljaren till klassikern Scream. Samma skådisar är med som i de andra. Den är likadan som de andra men det gör inget. Jag fick en igenkännande faktor och den kändes helt ok trots att typ inget nytt tillkom i historien. Har man sett de första tre bör man se denna också.

 



"Fast five" är den femte uppföljaren till The fast and the furious. Den måste ses om man sett de andra och gillade dem. Vin Diesel och Paul Walker är tillbaka. Nu är de i Brasilien och ska göra brott. Den är sevärd men det är för lite snygga bilar och alldeles för lite racing om man jämför med de andra filmerna. Men ändå helt ok.




"The hit list" med bl.a. Cuba Godding JR. Den är helt klart sevärd och spännande. Den handlar om två killar som träffas på puben, den ena är en man som utsatts för otrohet, utpressning och på jobbet är det svårt och den andra säger att han är professionell mördare. Mördaren säger att den andra ska skriva upp fem namn som han vill att han ska döda (på skoj tror killen).
Hel plötsligt är mördaren borta och nästa dag börjar dödandet och han gör allt för att stoppa det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0