Hemma och vabbar

Jo, det blev VAB igår och idag. Jag var hos läkaren med Henry igår och visst hade han halsinfektion, bakterierna Streptokocker hade tagit över hans mandlar och svalg...

Nu får han pencillin och han är redan bra i princip. Imorgon ska han få gå tillbaka till skolan trots att F protesterar. Men det är lätt att göra det eftersom han inte själv behöver gå här hemma.
Jag är lite rädd för den långa period jag ska gå hemma dels innan bebisen är här och sedan efteråt. Visst det är underbart men det kommer bli långtråkigt med tiden.
Det bästa hade varit att variera föräldraledigheten med att jobba men det blir kanske svårt?!

Jag blir så slö av att gå hemma. Går mellan tv, datorn och köket hela dagen. Men jag ska försöka att vara mer aktiv som mammaledig, promenader, öppna förskolan m.m.

Jag måste även ta tag i lägenheten, frys, kyl, alla skåp, garderober, lådor m.m. behöver en rejäl genomgång. Ska försöka ta lite i taget de två månader jag går hemma innan bebisen kommit. Hade varit härligt med en fräsch lägenhet när bebben kommer så jag kan fokusera på honom.

Ja, annars händer väl inte så fasligt mycket härhemma. Barnen slåss med och svär åt varandra hela tiden, inte kul...

Ha en fortsatt härlig vecka allihopa! Hoppas ni och era barn håller sig friska i detta ljumma senhöstväder. Snön lyser med sin frånvaro även här i 08-land and we love it!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0