Hemsk mardröm

Inatt hade jag en hemsk mardröm, så verklig.

Jag drömde att jag började blöda och få ont i magen, min bebis hade dött och jag var tvungen att föda fram honom. Jag grät och skrek, ringde runt till vänner

I drömmen tänkte jag att det är jobbets fel, jag visste det, jobbets fel att bebben dött :(

När jag vaknade grät jag och så kände jag lillebror buffa därinne. Jag vet att han lever men han har buffat lite mindre senaste dagarna och så hittade jag inte hjärtat med min angelsound igår. Så jag somnade med lite oro.

Längtar efter att få hålla i lillebror, snusa på en nyfödd bebis


Kommentarer
Postat av: mamma

Du oroar Dig för mycket och det kommer igen i drömmarna. Förr i tiden fick kvinnorna slita från morgon till kväll med tvätt vid åarna och hacka betor på fälten och släpa tunga korgar och barnet på höften, precis som i Afrika. De flesta gånger gick det ju bra och de fick normalviktiga barn, fastän mammorna åt betydligt sämre mat än vad vi gör idag.Kvinnokroppen är starkare än vad de flesta tror. Däremot är oro och stress av ondo. Kan det vara bra att kolla babyns hjärta själv? Måste skapa ännu mer oro.

2011-11-20 @ 21:55:07
Postat av: Kerstin

mamma: Jo, jag vet. Jag brukar tänka så också att förr slet kvinnorna mycket trots att de var gravida.

Stress är däremot vanligt förekommande på mitt jobb, försöker att inte stressa men tidspressen som vi har är stressand. Ingen vill jobba över.



Ja, jag ångrar köpet av Angelsound som gör att man kan lyssna på hjärtat. Jag har dock kunnat lyssna på hjärtat med den några ggr men egentligen en helt onödig pryl.

Jag är mindre orolig numera då jag känner honom buffa och röra sig flera ggr/dag.

2011-11-22 @ 15:42:05
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0