Mer om allt och inget


                                                        

Jag fick graviditetspenning beviljad. Så jag jobbar min sista dag 1/2-2012 och det känns såå skönt!
Nu börjar ångesten komma över att vi kommer ha mycket mindre pengar som föräldraledig. Men vi ska försöka spara ändå så gott vi kan om det går. Vill ju flytta till radhus inom några år.

Vill försöka vara hemma till augusti 2013. Då har jag två val. Gå tillbaka till Citymail som jag gillar men som tär på min kropp. Vet inte hur längre kroppen orkar. Men lönen är helt ok.

Eller börja plugga till sjuksköterska. Jag vill gärna börja plugga då men så tänker man på ekonomin och att få leva på CSN igen =(
Men det är ju bara tre år av mitt liv och jag blir ju bara äldre... Kollade på Arbetsförmedlingens hemsida och det fanns mer än 100 annonser där de sökte sjuksköterskor här i STHLM. Så det finns en god chans att få jobb efter sin utbildning.
Sedan kanske jag specialiserar mig på något eller så kanske inte, får se.
Jag kommer nog ångra mig om jag inte försöker.
Ev, provsöker jag nu i vår för att se om det finns någon chans att komm in på utbildningen. Jag har inte dåliga betyg men det är ju stor konkurrens om utbildningsplatserna.

Sedan så är det sorgligt att veta att det troligen är sista barnet jag väntar nu. Har alltid drömt om fyra barn men kanske blir det bra med tre ändå?!

Uppdatering om vår bil är att vi inte kommer fixa den då det blir mer pengar än vad bilen är värd. Så jag har sagt till F att han får bestämma hur vi gör. Sälja den i befintligt skick, skrota den eller vad? Sedan ska vi köpa någon billig bil att använda ett par månader. Innan vi hittat vår 7-sitsiga bil. Känner att jag inte vill stressa med det bilköpet nu innan jul.
Bilen får körförbud 12/12...

Ni får ha en härlig och underbar fredag!!


Kommentarer
Postat av: paula

DU ÄR JU UNG ÄN SÅ ETT BARN TILL EFTER DENNA ÄR NOG INGEN FARA.

2011-11-24 @ 22:56:51
Postat av: Kerstin

paula: Jo, men jag vill ju börja plugga också =(

Ännu ett barn och skjuta fram studierna ännu mer??!!

Eller vara nöjd och börja plugga?

2011-11-26 @ 17:43:13
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0