Tisdag

Igår var jag på MVC där jag fick mitt moderskapsintyg. Hon tog även mitt järnvärde vilket hade ökat något men var ändå lågt, 115. Jag ska fortsätta med mina järntabletter.
Jag bad om att lyssna på hjärtat och hon hittade det direkt =) Det lät bra sade hon.

Imorgon ska jag upp och lämna urinprov för jag har ju haft växtvärk och lite sammandragningar så hon ska kolla om det är urinvägsinfektion.

Nästa gång jag ska dit blir i mitten av december då mäts magen och nya tester tas på mig. Bebisen har positiv blodgrupp och jag negativ, precis som med Alicia och Henry. Så jag ska få komma till specialmödravården i vecka 29 och ta en spruta.

Usch vad jag känner mig sliten, jag väger redan nu som jag gjorde precis innan jag fick Alicia och Henry =( Jag vill stanna kvar i vikt nu men jag har ju 5 månader kvar så det blir svårt. Jag längtar tills jag kan ta tag i kilona på riktigt med långpromenader och annan träning.
Jag får ont i ryggen, i fötterna och känner mig som en elefant =( Redan...

Jag ska söka graviditetspenning redan nu men man måste begära omplacering och chefen skulle kolla upp detta. Usch vill inte jobba någonannanstans på företaget om jag inte orkar jobba som brevbärare. Vill hellre vara hemma de två sista månaderna. Jag vet inte vad jag skulle kunna göra där och bara så kort tid dessutom =(

Idag är bebisen precis fyra månader och jag har 5 hela månader kvar. Tiden går framåt =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0