Tisdagen den 8/11


                                                                

Lite deppigt känns det just nu efter att ha läst vår kära Audis service  protokoll. Vad är det inte fel på typ??!!

Vi är inte helt förvånade men vi hoppades på ett mirakel. På lördag ska den besiktigas och den går aldrig igenom och det är inte lönt att laga allt det som är sönder. Så det finns lite alternativ, skrot, ställa av, körförbud eller sälja till någon skrot som vill ha delarna.

Tråkigt det känns för denna bil har vi haft sålänge men den har jobbat på bra för vår lilla familj, fram och tillbaka till Skåne, vi var nygifta och körde med den, vi körde hem våra färska små bebisar i den m.m.

Så nu är det dags att kavla upp ärmarna och leta efter en ny bil. Vi måste ha en ganska omgående känns det som, inom 1-2 månader. Det ska vara en 7-sitsig, för ca 50000kr, gärna en Chrysler eller Volkswagen eller annan liknande. Kul ska det bli med en "ny" bil, som vi inte sitter som packade sillar i och som vi faktiskt kan öppna bagageluckan på! Vi har ju inte kunna öppna vår bagagelucka på över 2 år!! 


                                                           

Idag går jag in i vecka 20. Jag har alltså avklarat 19 fulla veckor och har 21 veckor kvar till BF. Spännande =) Bebisen rör sig då och då under dagen, buffar lite då och då *mysigt*
På torsdag är det dags för vårt ultraljudsåterbesök för att förhoppningsvis kunna se en klar bild av hjärta, hjärna m.m. Bilden förra gången var ju grynig som hon sade, kan bero på att barnet var litet, att jag kissade precis innan, bebisen ligger långt bak eller att jag har några extrakilo på magen...
Vi är inte så orolig då hon sade att allt såg jättebra ut men vill ändå se allt tydligt såklart.

Ni får ah en fortsatt härlig vecka mina vänner =)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Usch vad tradigt med bilen!!! Men ni har haft det på känn länge, den har varit med länge och långa turer. Skönt med en ny bil, hoppas ni hittar vad ni söker!



Härligt med baby <längtar>

2011-11-08 @ 22:04:06
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Hoppas verkligen vi hittar det vi söker. F är inte den lättaste att hitta bil med...



Vi längtar oxå efter baby =)

2011-11-10 @ 19:45:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0