Torsdag

Och imorgon är det äntligen fredag igen. Är så trött på morgnarna när klockan ringer, det är ju helt mörkt och tråkigt ute. Ska bli skönt att få sova ut två hela morgnar.

                                               

Ultraljudet idag gick jättebra. Nu kunde BM se allting tydligt som hon ville. 4 kammarbild av hjärtat, urinblåsan, hjärnan. Han låg med handen bakom huvudet och vilade, öppnade munnen, öppnade handen så vi fick se alla fingrar.
Och det är fortfarande en pojke och nu till 100% =)

Men det är så svårt med namn. Vi kommer inte överens om de jag gillar och F har inget eget förslag än. Vill gärna ha några favoriter att suga på innan vi bestämmer oss.

Igår kunde jag känna sparkar utanpå magen, så mysigt. Han är så mycket starkare nu och sparkar lite överallt i magen så han är rörlig. Alicia fick också känna och var så glad att få känna lillebror på riktigt.

Ni får ha en riktigt härlig fredag! Själv blir det jobb, dans för barnen och sedan slapp i soffan framför Idol.

I helgen blir det besiktning, ev att vi ska leta efter ny madrass till vår säng, fotbollsträning för Henry och så firar vi ju pappa F på söndag!

Kommentarer
Postat av: Anna U

härligt att höra!!!

Skön känsla med att man kan känna hur bebbe rör sig, kul för barnen och att de får tänka till lite hur det e möjligt med liv innuti magen ;)Hoppas på fotboll på söndag.

Ses i kväll

2011-11-11 @ 15:06:32
Postat av: Kerstin

Anna U: Visst är det =)

Det blir fotboll imorgon, fick mail av tränaren.

Kram

2011-11-12 @ 15:38:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0