Vecka 20+0 idag


                                                        

Ja idag har jag gått 20 fulla veckor och det betyder att jag har gått halva graviditeten idag. (på ett ungefär...) Så 20 veckor kvar till BF (beräknad födelsedag) och det är otroligt att jag redan är här.

Jag måste berätta vad F hittat på förra veckan och igårkväll. Förra veckan lämnade han barnen 09.15 varje dag. Jag tyckte det var underligt när Alicia berättade att hon misat hela gympalektionen men tänkte inte mer på det. På fredagen ringer F och frågar när Alicia egentligen börjar skolan. 08.15 säger jag och då säger han shit och att han lämnat dem 09.15 hela veckan...

Henry börjar ju dessutom 09.00 så båda har då kommit sent hela veckan. Jag sade att han får gå in och förklara att det är hans fel så att inte lärarna tror att barnen kommit sent p g a deras egna fel.

Sedan igår så tycker jag det luktar mat i lägenheten. Då har F glömt maten på spisen. Och röken låg tjock som en dimma över hela köket och hallen. Vi började hosta hela familjen och fick öppna överallt. Hade det stått på 5-10 minuter till så hade det brunnit så illa var det. Det luktar bränt än idag. Jag var rätt arg då detta är en av de vanligaste orsakerna till lägenhetsbränder, kvarglömt mat på spisen. Tänk om vi somnat i soffan båda två... Brandlarmet gick inte av, måste byta batteri för jag tror det är det som är felet.

Ikväll fick vi åka till Synoptik i SKHLMen för att jag måste ha nya linser. Tydligen måste jag ha starkare linser men jag ska testa ett par och se. -4 och -3,25 ska jag testa. Jag byter inte märke i alla fall. Det misstaget har jag gjort 2 ggr och det blev bara sämre. Så samma märke men starkare. Jag tycker jag ser suddigt ibland och det kunde bero på graviditeten sade hon. Men kan få bättre eller sämre syn under graviditeten/amningen.

Usch vad jag är trött men måste kolla bloggar och annat först ju.

Kommentarer
Postat av: mamma

Hade F glömt ställa om klockan eller har F blivit lite förvirrad? Verkligen oroväckande med maten! Ja, kolla brandvarnaren!

2011-11-14 @ 22:42:56
Postat av: Kerstin

mamma: F var förvirrad... Det var ju höstlov veckan innan och då lämnade han dem 09.15 så han fortsatte göra det även veckan efter. Trots att jag sade att det var vanlig skolvecka.

Jag ska kolla brandvarnaren

2011-11-16 @ 20:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0