Fredagsinlägg


                                                          

Sitter och multitaskar. Bloggar från bärbara, äter jordnötsringar, kollar på Idol och kollar igenom posten.

Idag blev det ingen dans för barnen för dansläraren blev sjuk, fick vi reda på typ 30 minuter innan. Som tur är så hade vi inte gått hemifrån ännu.

Annars så kommer foglossningen bak i bäckenet då och då men det är inget konstant. Min tåled gör inte ont men den känns stel av och till precis som när man varit med om en ordentlig skada.

Skönt med fredag!! I helg så blir det kalas för Alicia och så ska jag på fest imorgonkväll. Det blir ju inget riktigt festande men det blir nog trevligt ändå. :)

F ska på fotbollstränarkurs både lördag och söndag så honom lär vi inte se så mycket tyvärr.

Det ska också vilas ordentligt för vi är alla småkrassliga med förkylningar och hosta. Det verkar som alla är lite småsjuka just nu.

Om en vecka har vi varit på ultraljud och kollat att bebben är ok och att de livsviktiga organen ser ok ut, få bestämt beräknat födelsedatum och förhoppningsvis få reda på om det är en gosse eller flicka därinne, spännande!!

Ni får ha en härlig helg allihopa!!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Vad spännande det ska bli på fredag! Du måste ringa mig när du har vart där :)Du kommer ju missa Stefans fika!? Han kommer sätta ribban över ribban, ha ha. Fast du kanske hinner med fika innan du ska iväg?2011-10-21 @ 22:22:20
Postat av: Chetti

Nej, vi ska vara där 08.30 men kanske jag svänger förbi efteråt??!!

2011-10-21 @ 23:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0