Tandläkarbesöket

                                                    

gick bra. Henry är en riktigt duktig kille. Han är inte rädd, låter de göra vad de ska och skojar samtidigt med tandläkaren =)

Tyvärr var det en inflammation som gick ner i tanden/tandköttet så han ska äta pencillin för att förhindra mer svullnad sedan ska tanden dras ut om två veckor... Usch, hoppas det går bra för honom då. Det är ju en mjölktand så det är ju inte roten som ska upp men ändå.

Sedan hittade de ett annat hål som de borrade och lagade.
Usch vad det är jobbigt med Henrys tänder. Hål, beläggningar och annat. Hoppas det bara är nu med mjölktänderna och att det blir bättre senare.

Själv har jag bara haft 1 hål i mitt liv och det var när jag var liten. Alicia har också bra tänder, bara att de permanenta tänderna är lite gulaktiga i färgen. Det kan de ju vara, det har jag ju med.

Jag vet inte riktigt hur det blir imorgon, ska strax prata med jobbet och se om jag kan jobba inne på kontoret. Jag ska ju inte överanstänga foten än.


                                                          


Fritidsmötet på skolan igår gick bra. Men en sak undrar jag, över 100 barn på fritids och typ 15 föräldrar kommer. Vad betyder det? Det är likadant på alla möten, många föräldrar kommer aldrig på möten och det är alltid samma föräldrar som går.

De pratade om att de nu gjort förändringar på fritids, äntligen! Nu ska barnen vara i små grupper på eftermiddagen och ha ansvariga fröknar för varje grupp. De ska olika aktiviteter t.ex drama, musik, gympa m.m. Innan har alla fröknar haft hand om alla barn och utan någon slags aktivitet, bara fri lek och det har känts som ett kaos.

Det känns som de lyssnat på föräldrarna och oj så mycket klagomål det är på allt. Bra att det kommer fram och att de ser över problemen. Tydligen många barn som rymmer från denna skola utan att säga till... Så går det med fri lek och dålig uppsikt över barnen men förhoppningsvis blir det bättre nu med mindre grupper och ansvariga fröknar och roliga aktiviteter.

Ha en fortsatt härlig vecka

Kommentarer
Postat av: mamma

Det är roligt att Henry är så duktig hos tandläkaren. Gula tänder är starkare än de helt vita, så det är en tillgång. Finns det inte något bra tandsköljmedel för 5-åringar, den sortens fluorlösning, som användes i skolorna för ett antal år sedan ?

2011-10-12 @ 22:29:50
Postat av: Kerstin

Mamma: Hmm vet inte men det kanske vore värt att kolla upp?

2011-10-13 @ 20:00:28
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0