Torsdag


                                                 

Igår kämpade jag mig igenom arbetsdagen. Jag försökte förtränga min onda fotled/tå och bara köra på... Men insåg att det är ju lönlöst.

Så idag är jag hemma igen... Andra karensdagen denna månad och det är inte alls kul. Dels för pengarna som behövs för julklappar, kalas och annat och dels för att jag bara ska jobba typ 3 månader till innan jag går på havandeskapsledighet. Det är ju nu jag vill jobba, ska jobba, bör jobba och det är så irriterande.
Jag känner mig ledsen inombords och spelar glad men egentligen vill jag bara gråta.

I alla fall så träffade jag en läkare idag på Vårdcentralen. Men han vågade inte ge mig något mot inflammationen p g a graviditeten. Alvedon, inflammatoriska krämer (vilket ha  inte trodde skulle hjälpa då inflammationen är rätt djup in i leden) och vila.
Det är dock ingen fara att gå på den mer än att det gör ont. Inte heller kan det påverka min bebis i magen, SKÖNT!

Han trodde inte det berodde på mitt jobb men kanske på arbetsskorna. Ska be om att få nya ganska omgående. Han såg proverna som togs på akuten och det visade inga förhöjda värden på urinsyra vilket bildar gikt. Men han kunde inte säga säkert om det var gikt eller inte. Men att det var en inflammation är alldeles säkert. Som tydligen ska självläka vilket han inte kunde svara på hur länge det kan ta =(
Hoppas skiten försvinner snabbt även denna gång och att den håller sig borta!!

Om det fortfarande gör ont efter en vecka så måste jag återkomma och bli sjukskriven. Usch man blir så handikappad när man har ont och inte mår bra.

                                                                

Alicia gick hem från skolan idag också och ligger och sover nu. Hon har ont i halsen och är lite svullen. Imorgon måste hon dock gå några timmar i alla fall.
För imorgon 08.30 så får vi äntligen gå på rutinultraljud. Vi har ju haft lyckan att se bebben 2 ggr innan men nu är det ju mer ingående. De tittar på hjärta, hjärna, organ m.m. för att se om de kan upptäcka något fel "may God forbid". Sedan bestämmer de ju ett officiellt beräknat förlossningsdatum. Jag hade först 27/3, sedan 31/3 och sist 2/4 enligt ulttraljuden. Spännande att se vad som faställs =)

Och om vi har turen att få en hygglig BM och om bebisen vill visa upp sig få se om vi får en lillebror eller lillasyster. Har en känsla att det är en flicka, men vi får se, spännande!!
 
                                                  

Idag så drogs Henrys tand ut också. Men jag tror det är fel tand?! Jag tror det är tanden bredvid som Henry hade ont i. Men de hade röntgat innan så de borde ju sett vilken som var rätt, eller?
Det var pappa F som var med honom och tydligen hade det varit hemskt att se på. Tur att inte jag var med, jag hade storbölat haha Jag och mina hormoner =)

Ha en fortsatt härlig torsdag och en ännu skönare fredag!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Man kan få känslan av att det är en tand som man har ont i men att det är eg en annan det är fel på. nerven som spelar spratt!

2011-10-28 @ 11:41:12
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Jo, så kan det vara förstås.

2011-10-29 @ 15:55:48
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0