Tisdagsinlägg

Hejhej!

Måste börja med att berätta att Alicia blev sämre i helgen. Vaknade natten mot söndagen av magsmärtor igen, på samma ställe. På söndag morgon hade hon ingen feber men lite ont på samma ställe. Speciellt när hon gäspade, skrattade eller andades djupt.

Vi åkte till Barnakuten där vi spenderade 4 timmar. Efter två läkare tittat på henne så konstaterade det att hon hade fått njurbäckensinflammation. Vilket är allvarligt och om det inte behandlas i tid kan ge men på njurarna. De tyckte det var bra att vi hade åkt in.

Så nu går hon på pencillin igen. Idag är hon mycket bättre och ska gå tillbaka till skolan imorgon.

Orkanen Katia har kommit till Norsborg och det blåser och viner för fullt. Läskigt...

Har tittat på en del filmer i helgen  =)

"Bridesmaids" är en komedi om två bästa vänner. Den ena ska gifta sig och har fått en annan nära vän som gör allt för henne. Rivalitet, avundsjuka, kärlek. Den var verkligen rolig =)"Final destination 5" är en upprepning av de andra filmerna. Men gillar man de andra filmerna så måste man ju se denna. Slutet har en twist som binder samman 1:an med 5:an. Men av alla dessa filmer så är 1:an bäst för då har men inte sett konceptet innan."Between two fires" är en gripande och känslig film. Den handlar om en mamma som flyr med sin 10-åriga flicka från Vitryssland till Sverige. Deras kamp för att få stanna här, vad de går igenom på flyktingförläggningen, Migrationsverket och vad mamman tvingas göra för att få stanna kvar.
Den känns verklighetstrogen men kärleksaffären i filmen känns lite overklig.

Ha en härlig vecka allihopa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0