Onsdag, torsdag

Igår var det full rulle hela dagen för ovanlighetens skull.

                                                    

På morgonen var det dags för Henrys tandläkarbesök och det gick väl hyfsat. Han hade ett hål som ska lagas nästa månad. Hans 6-års kindtänder har störningar i emaljen vilket kan ha orsakats av pencillin. Det finns inget att göra åt det. Annars var det ok.
Men jag skäms alltid över Henrys tänder, att de ska tro att vi inte borstar dem då han alltid har hål, beläggningar m.m. Tråkigt att han inte har ärvt mina tandgener...

                                                    

Igår bokade jag dopet för Samuel. Det kommer att vara dop lördagen den 30/6 i Botkyrka kyrka här i Norsborg och vi ska låna dopklänning av församlingen. Samma dopklänning som Alicia och Henry haft. Sedan fick vi låna kostnadsfritt Klockargården vilket är en lokal som har plats för 40 gäster.
Vilken framförhållning vi har =)
Min bror E med familj har redan tackat ja och bokat biljetter. Kul att en del av släkten kommer! Får se om fler har möjlighet att ta sig upp.

På eftermiddagen var vi på BVC och lille gubben hade gått upp 370g på en vecka! Roligt och skönt att amningen rullar på som den ska!

                                                       

Idag, torsdag så åkte vi till en 4H gård i Hågelbyparken så barnen fick klappa lite djur och leka lite. Tyvärr var det regnigt och kallt, vart är vårvärmen??
En tacka och hennes två lamm lyckades rymma från hagen 2 ggr så det var lite roligt att se. =)

Sedan så har det nu blivit andra planer med den bilen vi skulle köpa. F upptäckte att den inte har larm och då är vi inte intresserade längre. åh, vad jag är trött på denna biljakt. F vill kolla på många för att vara säker på att vi köper den rätta, så vi inte ångrar oss. Så vi får fortsätta tränga ihop oss i Forden ett tag till. Detta bilköp lär ta tid och vår smärtgräns för priset verkar höjas för varje vecka...

Är trött, borde sova men ska bara kolla lite bloggar först!

Just det igår blev lillegubben 1 månad! Grattis min lilla gubbe!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja det ska bli svin-kul hehe.... bara umgås o äta massor av gott :Dmen sluta nu med alla dina sommmar-bilder, man blir ju helt frustrerad ju.... :(kram

2012-04-13 @ 10:03:21
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Kerstin

Stamp-E: mmm =)Ja, vi har visst snö igen bläääKram

2012-04-14 @ 21:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0