sjukstugerapport

Alicia är nu feberfri sedan över ett dygn och mår bra igen. Jag tyckte hon kunde gå till skolan imorgon men det tycker inte pappa F så hon får bli hemma imorgon också. Då har hon varit hemma hela veckan,

Henry mår också mycket bättre, lite hostig och förkyld men hostmedicinen har hjälpt bra. Men han får bli hemma imorgon också för att bli helt frisk.

Samuel är förkyld sedan igår, snorar och snörvlar min lille bebis =(

Själv är jag tjock i halsen men mår väl ändå ok typ.

                                                          

Men vi var på BVC igår och Samuel väger nu 4560g och är 54,5 cm lång. Han har gått upp 670g och växt 3 cm på 2 veckor. Hans lår börjar tjocka till sig =)

                                    

Idag åkte vi till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna vilket var en timmes resväg enkelväg, först t-bana och sedan byte till buss. Jag var tvungen att ta med Alicia och Henry också trots att de var hemma från skolan... Resan gick bra trots allt.
Läkare sade att Samuels defekt är vanlig och att det händer inne i magen runt vecka 8-9 när snoppen utvecklas. Snoppen är inte färdigutvecklad typ. Urinmynningen är större än normalt och förhuden täcker inte ollonet. Han sade att allt ser bra ut med snoppen i övrigt och att det rör sig mer om det kosmetiska.

Vi ska bli kallade om 1 år igen och då ska de se hur det ser ut och så ska vi diskutera en ev. operation som görs i 2-3 års ålder. Då syr de igen urinmynningen en bit och antingen drar över förhuden om det går eller skär av den. Eller så bara låter de det vara för det är som sagt mest en kosmetisk sak. Läskigt med operation tycker jag...

Imorgon är det fredag och vi ska väl bara vara hemma och vila upp oss så alla blir helt friska.

Ha en härlig fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0