Söndag-måndag

Igår, söndag så hann jag diska wihoo. Man blir glad för de små sakerna i livet =)

Beställde dessutom lite kläder åt barnen, lite shorts, badkläder, kepsar och annat inför sommaren. Kul med kläder speciellt när man köper så små storlekar som 62 *mys*

Sedan lagade jag en maträtt som hela familjen tyckte om, t o m Henry åt med got aptit och det händer väldigt sällan. Kul att lyckas någongång =)

Idag, måndag så var det tillbaka till vardagen för pappa F och de stora barnen. Jag och Samuel däremot har tagit det lugnt, tittat på Desperate Housewives vilket leder mot sitt slut buhu.

Sedan har jag anmält till både Samuels och min försäkring att jag fött barn och om hans komplikationer sina 5 första dygn. Vet inte om vi kan få någon ersättning men om vi nu kan får det så är det ju bra hehe

Det verkar som lille gubben har ont i magen, han kommer inte riktigt till ro och magen är stenhård =(
Får väl bli Minifom droppar för att få ut alla luft och annat ur tarmarna...

Idag hade jag beräknat födelsedatum för Samuel, lite speciell dag idag trots att han valde att titta ut för tre veckor och en dag sedan.


Kommentarer
Postat av: paula

massera magen med runda rörelser . tryck upp hans ben mot magen. så försvinner luft och han kanske fiser lite mer :-) det sa de till mig när kevin hade kolik och ont i magen.

2012-04-02 @ 21:53:24
Postat av: Kerstin

Tack för tipsen!! =)

2012-04-04 @ 21:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0