Fredagkvällen närmar sig

Jag mår mycket bättre och Samuel också. Lite förkyld fortfarande men inte så farligt. Iförrgårnatt vaknade han 5 ggr *snarrk*
Men inatt bara 2 ggr och det klarar jag av och känner mig ändå utvilad.
 
Nu är köket härhemma helt genomgånget och saker har rensats ut. Allt är rent och fint, härligt!! Nästa vecka ska jag ta mig an badrummet med badrumsskåp, under badkar och torkskåpet som är fullt av saker som inte ska vara där...
 

bild från google haha
 
Idag åkte jag och F och åt lunchbuffé på en thai restaurang. Så gott! Samuel satt fint i sin matstol, en stund i alla fall :-) Han fick smaka lite också och det verkar som han tyckte det var gott.
 
Nu är vi hemma allihopa och snart är det dags för fredagsmys med chips, dippa och ostbågar. Imorgon börjar jag mitt nyttiga liv. Ska försöka gå ner 5 kg nu i september! Svårt när jag fortfarande ammar 100% och inte kan köra stenhårt. Men jag ska cykla på min cykel, undvika allt gott men unna mig på lördagar och hoppas det räcker för en viktnedgång.
 

 
Nu i helgen ska jag kolla igenom vinterkläderna och se vad barnen behöver inför vintern. Sedan ska jag med Alicia till BR och köpa en sak. Hon har fått över 1000kr i kontanter av mostrar/morbröder och vänner! Men hon ska spara det mesta!
 
Ni får ha en härlig helg allihopa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0