Fredag/lördag

Igår fredag gjorde vi inte så mycket. Jag åkte och handlade själv. Sedan jag blev mamma är det i princip min enda egentid haha :-)
 
På eftermiddagen kom min vän förbi en stund på lite fika och snack. Trevligt!
 
F har nu fått operationsdatum och det blir den 2/10. Denna föräldraledighet blir lite annorlunda än de andra eftersom jag haft/har gubben hemma i princip under hela ledigheten. Skönt med avlastning men jobbigt att vi är så sjukt fattiga... Jaja, vi har varit med om värre tider. Det är bara att kämpa vidare!
 
 
 
Idag lördag blir vår lille bebbe hela 5 månader!! What?? Jo, det stämmer och det är konstigt hur det  känns som tiden står still men samtidigt går snabbt.
Vi har tagit fram matstolen och där gillade han att sitta.
 
Vi är hemma idag också. Barnen leker med kompisar. Vi var förbi centrum också och hämtade de nya skolväskorna. Barnen är glad och nöjda!
 
Alicias axelrems skolväska 0kr på Ellos om man beställde för 200kr
 
Henrys ryggsäck, Batman och den är ursprungligen från Mexico. 82kr vunnen auktion på Tradera
Superfin och orginell
 
 
Nu har jag och Alicia planerat hennes 9-årskalas. Det blir den 25/8 15.00-18.00 och vi blir totalt 25 om alla kommer. 18 kompisar ska bjudas. Fullt hus men det blir kul!
Vi ska bjuda på korv i bröd, hembakta och köpta kakor och så ska jag försöka göra en chokladtårta. Alicia hittade ett recept på nätet. 20 godispåsar ska göras.
 
Samuel sover mycket mindre på dagen nu, typ 45 minuter i taget. 3 ggr/dag ungefär. På natten sover han bra men vaknar typ 3 ggr för att äta men somnar om efteråt.
 
Ha en fortsatt härlig helg! Snart blir det lördagsgodis här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0