Händelserik helg på gott och ont

I helgen har det hänt en del tråkigheter, och jag känner mig tom och ledsen. Vill skriva mer om detta men jag vet inte vem som läser härinne. Tråkigt men det kändes nödvändigt så mycket kan jag säga. Vill ni veta mer så kan ni smsa, ringa eller så!
 
En sak kan jag delge er och det är att i fredagskväll kom Henry hem med tre föremål som inte var hans. Efter utfrågning, hårda ord och tårar fick vi fram att han stulit dem från en närliggande affär... Jag är arg, besviken, ledsen och allt på samma gång.
Nästa dag gick F och Henry till affären där Henry fick berätta vad ha gjort och betala för sakerna. Nu har jag gömt sakerna. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dem?
 
förgrymmade onge
 
Jag hoppas så att han lärt sig en läxa och att han inte gör om detta igen. Vad gör vi om han gör det igen? Ge oss tips och råd!
 
En positiv sak som hänt i helgen är att min syster P är gravid! Hon fick ju MF i januari men nu har de alltså lyckats igen. Vi håller självklart tummarna för att detta ska gå hela vägen!
 
Min brors sambo är nu på fjärde dagen över BF och det verkar hända saker om man läser hans blogg. Värkar och slempropp, spännande!! Kanske blir bebis ikväll??
 
Igår var vi på Huddingebadet med barnen och så följde en kompis och hennes son med. Det var roligt och t o m Samuel fick doppa benen till hans stora förtjusning.
 
 
 
 
Igårnatt satt jag uppe till 02.00. Dumt jag vet men så skönt att vara själv uppe utan barnen :-) Samuel vaknde såklart många ggr inatt. Önskar han åt mer vanlig mat men det blir bara pyttesmåmängder änsålänge. Kanske ska testa med välling om ett par veckor.
 
Imorgon börjar barnen skolan igen. Alicia i 3A och Henry i 1B. Upprop klockan 10.00 och vi kan dela upp oss så båda har en förälder med sig. På tisdag börjar allvaret.
 
I veckan ska jag baka inför kalaset, städa upp lägenheten som ser ut som f-n, handla presenter till Alicia, Alicia fyller 9år på torsdag, vi ska till läkare med Samuel på onsdag och på lördag är det kalas för både min kompis son och Alicia. Roligt men barnen lär vara trötta på kvällen.
Nu ska vi ha rutiner igen och få lite barnfri tid om kvällarna, skönt!!
 
Ha en härlig vecka allihopa!

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag tror Henry har fått sig en läxa och gör inte om det igen. Angående grejerna, som ni faktiskt har betalt för, tycker jag ni skall gömma en lång tid. Gör bara inte som Anna Wahlgren: Hon lät dottern, som tagit en docka på ett varuhus, först betala med egna pengar från en bankbok och sedan gå ut och slänga dockan i sopnedkastet!

Svar: Jag önskar att han lärde sig en läxa... suckSakerna ska jag gömma undan oc ge bort till någon.
Chetti

2012-08-19 @ 22:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0