Idag 23/8-2012 är en speciell dag

Idag fyller nämligen vår fina och duktiga tjej 9år!! Hipp hipp hurra!
 
På morgonen sjöng vi för henne och hon fick öppna sina presenter. Hon fick massor av det hon önskat sig. Rollerblades som även kan göras om till skridskor, hjälm och skydd, limpistol, en massa pysselsaker, Bendaroospaket m.m.
Hon har bjudit in minst 18 kompisar till sitt kalas. Hur ska vi få plats?? Jaja, några brukar droppa av och barn brukar ju inte sitta still en längre stund.
 
 
 
 
Idag har vi tagit det lite lugnt. Jag har skrivit en inköpslista med allt som behövs inför kalaset och så.
 
När barnen kommit hem blir det en tur till McDonalds för att fira vår gumma idag!
 
Imorgon ska jag handla och göra en budget inför september. F har fått beviljad sjukpenning från 24/7 och pengarna är redan insatta. Härligt! Hans företagsförsäkring täcker upp en del av lönen och så får han tillbaka pengar för alla läkarbesök m.m. Skönt! Det betyder inte att vi har mycket pengar men vi klarar av att betala räkningarna och förhoppningsvis täcka mat och kläder.
Alla tre barnen kommer behöva en hel del nya kläder nu i höst. De växer som ogräs just nu. Jag beställer oftast det jag kan och tar kläderna på konto med räkning varje månad. Smidigast för oss! Men det kommer bli en hel del tusenlappar! Vinterkläder och vinterskor ska också snart inhandlas...
 
Ja ni får ha härlig helg!! Här kommer vara lite fullt upp och kommer troligen inte kunna blogga förrän kanske lördagkväll??

Kommentarer
Postat av: Anette

Grattis till stora tjejen! Hoppas ni får en bra helg :)

Svar: Tackar! Det var ett väldigt roligt kalas med många barn!
Chetti

2012-08-25 @ 18:59:57
Postat av: Ingela

Härligt att det ordnade sig med försäkringskassan =)

Svar: Ja och snabbt gick det också :-) De har tydligen skärpt till sig på senare år! Även hans försäkring genom jobbet har redan betalt ut pengar för inkomstförlust.
Jag är överraskad att det gått så snabbt!
Chetti

2012-08-27 @ 10:30:51
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0