Lördag, söndag

Denna helg har vi inte gjort så mycket alls faktiskt. Känner mig lite deppig och nere. Samma sak varje dag liksom. Och ingen ordentlig sömn får jag heller. Och på dagarna gnäller S hela tiden när han är vaken. Så då får jag inget gjort.
 
Igår gick jag bara en promenad med S och Alicia. Idag har jag sorterat lite papper och skrivit upp vad barnen behöver inför skolan. Så det blir en tur till Skopunkten i vägen för inköp av nya skor, stövlar och gympaskor. Sedan har jag beställt en ny skolväska från ellos.se och vi fick den gratis om man beställde barnkläder för minst 200kr plus att man då fick 20% på barnkläderna :-)
Så det blev lite till Samuel i nästa klädstorlek.
 
Just nu budar jag på en cool Batmanryggsäck på tradera.se inför Henrys skolstart. Budet ligger just nu på endast 26kr och auktionen går ut ikväll så hoppas hoppas.
 
 
Så liten men nu så stor
 
Nu är det en ny vecka på ingång och två veckor till skolan börjar och vardagen börjar igen. För barnen i allafall. Jag kommer ju fortsätta vara föräldraledig och papp F sjukskriven.
Det ska bli skönt att få lite egentid på kvällen igen för just nu lägger sig barnen senare än mig ibland...
 
Imorgon blir det lite bowling på Heron City. Barnen har aldrig testat och det är billigast på måndagar. "Bara" 160kr per bana/timme. Hoppas de kommer tycka det är kul!
 
Har lite annat inplanerat i veckan också.
 
Ha en skön vecka nu!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0