Måndag och tisdag

 
 
Igår var det dags för första dagen i skolan. Henry 1B och Alicia 3A. Jag följde med Henry och pappa följde med Alicia.
 
Efteråt skulle alla klasser samlas och klass för klass fick gå ner till fotbollsplanen till musik. Rektorn stod och presenterade klass för klass (tänk er OS invigning haha). Slutligen kom hela skolans personal inklusive matpersonalen med en massa ballonger. Sedan fick alla göra raketen och så släpptes alla ballongerna. Jättefin invigning på det nya skolåret!
 
ballongerna
 
Samuel är måttligt road
 
Sedan gick vi hem men Alicia var arg för hon ville stanna kvar på fritids. Väl hemma var det lugnt och de lekte med kompisar. Vi bakade också kanelbullar till kalaset.
 
Idag var första riktiga skoldagen och barnen börjar 08.15 varje dag och vi kommer hämta de runt 15.00. Det var en skön känsla att vara ensamma bara jag, F och Samuel. Men jag saknade de faktiskt efter en stund. Vi har ju varit tillsammans dygnet runt i dryga 9 veckor.
 
Vi passade på att åka till Biltema och Toys r´ us och köpte Alicias presenter. Det blev en hel del från önskelistan så hon lär bli lycklig!
 
Cornflakesdrömmar
 
Välhemma så började jag städa. F tog Samuel hela dagen och han har bara gnällt och gnällt. Det är inte som han har ont utan ett mer jag är uttråkad gnäll... Jobbigt och jag vet inte hur jag skulle hinna med att städa om inte F var här. Men jag hann ändå inte med allt så jag får fortsätta imorgon.
Sedan har vi bakat cornflakesdrömmar till kalaset, mumsiga.
 
Imorgon ska vi till kirurgen på Astrid Lingrens barnsjukhus för en grundlig undersökning av Samuel. Hoppas allt är bra och att han bara är en gnällspik.
 
Ha en fortsatt trevlig vecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0