onsdag, torsdag

Igår, onsdag åkte vi till Tekniska museet. Det var gratis inträde efter 17.00. Barnen hade kul! Men vi vuxna var trötta haha
 
Henry fick prova en stor elektrisk grävskopa
 
Samuel hängde med i Babybjörn
 
Henry provade att lyfta sig själv
 
Alicia snurrade runt runt
 
Henry tränade på crosstrainer
 
Alicia tränade en stund också :-)
 
Jag provade konkurrentens sköna postbil (Kolla Henry där bak haha)
 
Henry flög lite plan
 
Jag ringde barnkirurgen på Astrid Lindgren barnsjukhus och vi fick en tid den 22/8 hos en av deras läkare. Skönt att få Samuel ordentligt undersökt och se så att allt läkt som det ska!
 
F´s permanenta uppehållstillståndskort har redan kommit så det var verkligen snabbt. Tänk så många år denna process tagit... Nu är allt fixat inför sökningen av svenskt medborgarskap men vi ska avvakta lite p g a pengarna. Det kostar 1500kr att söka.
 
Idag har vi en hemmadag igen. Barnen leker med kompisar. Det känns som vi bedriver ett öppet fritids härhemma. Barnen kommer och går och de äter ofta mat här. De verkar trivas här i alla fall :-)
 
Idag sov Henry till efter 12.00!! Så är det när man är uppe till sent på natten. Själv somnade jag vid 00.00... F tog hand om läggningen av Ali och Henry...
Det blir nog svårt att komma in i normala rutiner igen!!
 
Gröt är gott??
 
Idag fick Samuel testa gröt för första gången och det verkade som han gillade det. Nu ska vi fortsätta ge det varje dag och förhoppningsvis äter han en hel portion av det när han är runt 6 månader så att ett amningstillfälle kan bytas ut. Börjar bli trött på att amma faktiskt. Det är ju hela tiden känns det som och jag kan inte ha vilka tröjor jag vill för det ska ju vara lätt att öppna/dra upp för att amma.
 
Köttfärspaj
 
Ikväll ska jag tvätta och nu har jag precis gjort köttfärspaj. Mumsigt!
 
Imorgon, fredag ska jag bara veckohandla och så får vi se vilket väder vi har om det blir någon utflykt eller inte. Men en vän ska också komma hit på lite fika och så på eftermiddagen.
 
Vi väntar spänt på nya kusinen och syskonbarnet som är beräknat till 15/8. Tråkigt att vi inte får se honom nyfödd bara :-(
Jag har gissat på att han föds den 12/8 på söndag så vi får se om jag får rätt :-)
 
Ha en härlig helg allihopa
 
 

Kommentarer
Postat av: anna U

vad fina bilder!
Hann ni med allt på den tiden på TM?
kommer nog att åka dit nästa tors vill med dit. En kul grej.
Ha en trevlig helg

Svar: Tack!! Vi satsade på att barnen skulle ha kul så det blev bara barnaktiviterna. Men tiden den gick.Åk på onsdagen istället efter 17.00 för då är det gratis inträde.
Ha en härlig helg själv
Chetti

2012-08-10 @ 08:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0