Söndag, måndag

Igår, söndag var jag och barnen iväg på en mammaträff. Vi var runt en 15 stycken mammor med våra 5-6 månaders bebisar. Tråkigt och regnigt väder men vi trängde ihop oss under ett tak. Vi var i Rålambshovsparken vid Fridhemsplan. Jättefin lekpark för barn med många roliga saker att klättra på och annat.
Vissa mammor hade åkt långt för denna träff men de flesta av oss kom från 08-land.
Trevligt var det och nästa träff är sista onsdagen i augusti.
 
Väl hemma tog vi det lugnt och på kvällen kollade vi på film.
 
 
 
 
 
Monster house är en animerad barnfilm. Bra och mycket spännande. Jag brukar inte gilla animerade filmer men denna fastnade jag för.
 
Idag, måndag har vi varit på BVC. Samuel väger nu 7940g och är 65cm lång. Han är mindre än vad både Alicia och Henry var i denna ålder.
Han fick tre sprutor idag också. 2 stycken var vaccination mot en massa sjukdomar och den tredje är TBC sprutan. Usch vad han skrek, min lille gubbe. Men sedan somnade han efteråt och sov drygt 2,5 timme :-)
 
Barnen leker med kompisar idag och jag var en sväng nere på gården också. Samuel låg på en filt och lekte lite innan han blev trött. Nu sover han igen sedan 1,5 timme.
 
Imorgon blir det troligen en tur till Skopunkten. Barnen behöver en del skor inför skolstarten. Tur de har ta 3 betala för 2 året om.
 
Sista sommarlovsveckan är igång och vi får passa på att sova ut dessa sista dagar. Fr o m nästa måndag blir det tidiga morgnar igen.
 
Ha en fortsatt härlig vecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0